Met vertrouwen op sollicitatie

T R A I N I N G

Voor iedereen die goed voorbereid en met vertrouwen op sollicitatie wil

Met vertrouwen
op sollicitatie

Binnenkort staat er een sollicitatiegesprek gepland voor de functie die je op het lijf geschreven is. Natuurlijk wil je deze baan graag, maar je moet eerst de sollicitatie procedure door voordat je uiteindelijk de definitieve woorden hoort “Je bent het geworden.”

Of je deze woorden gaat horen is van veel factoren afhankelijk. Een goede voorbereiding helpt om met gezonde spanning en vertrouwen een goed gesprek neer te zetten waar je achteraf tevreden en trots op kan zijn.

Dat is waar de training – Met vertrouwen op sollicitatie – over gaat.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Dit kan net het verschil maken tussen JA je bent het geworden en je was een goede kandidaat.

I N V E S T E R I N G

€ 435,- (inclusief BTW) en inclusief lunch

O P B R E N G S T

  • Een goede voorbereiding op je sollicitatiegesprek
  • Vertrouwen in je sollicitatiegesprek
  • Concreet kunnen aangeven wat je te bieden hebt en wat je wilt en of een functie of organisatie bij jou past

 

Zo ziet de training* er uit:

01: De eerste indruk

De zenuwen gieren door je keel, je hebt klamme handen en dan is het moment daar. Je wordt opgehaald en meegenomen naar de ruimte waar je sollicitatiegesprek plaatsvindt. Vaak wordt een keus al gemaakt in de eerste seconden van het contact. Er zijn manieren om je gevoelens onder controle te houden en je kan je voorbereiden op de eerste vragen en antwoorden.

02: Het interview

Tijdens het interview worden er verschillende zaken getoetst. Zo gaan er vragen gesteld worden over je competenties, vaardigheden en persoonlijkheid. Kortom, wat heb jij te bieden. Hoe concreter jij bent in het geven van je antwoorden, des te beter de indruk die je maakt.

03: De afsluiting

Je hebt laten zien wie je bent en wat je in huis hebt. Daarnaast heb je kunnen toetsen of de functie en het bedrijf bij jou passen. Dan is dit niet het moment om het te verpesten. Ook het einde van het gesprek kan je voorbereiden, zodat je tot het laatste moment scherp blijft en een goede indruk achterlaat. Want uiteindelijk wil je horen “je bent door naar de volgende ronde” of je bent het geworden.”

*Deze training is inclusief lunch